Speleftermiddag..

..igår körde vi speleftermiddag med familjen L. Vi hade flera alternativ som Ticket to Ride, Carcassonne, Alias, Dumstrut men valet föll på..

FullSizeRenderSequence och Brått i Valleby.

I Sequence spelade vi i tre lag där jag och C vann. Tack C! :-). Gillar man kortspel i övrigt kan du nog gilla Sequence som innehåller både taktik och tur. Du hittar det på Lagerhaus för 199 kr och det är från 2 spelare. Faktum är att när vi var hemma hos mamma blev hon så förtjust i det att jag har agerat ombud. Nu ligger det ett inköpt Sequence här hemma som hon och pappa kan spela.

Jag älskar att spela sällskapsspel och när vi gör det inom familjen brukar vi munhuggas en del. Det smids ränker och planer och ”attackerar” man någon kan man vänta sig tusenfalt tillbaka.  Ibland kan det tom gå lite för långt men då försöker vi lugna ner oss igen. En sak är säker, vi har det alltid jättetrevligt när vi spelar spel. Jag har en tendens att nästan alltid förlora så jag var extra tacksam över min och C:s vinst igår.

FullSizeRender 2

Brått i Valleby, även här smids det ränker och planer.

För att underlätta för oss själva när det gällde matlagandet körde vi in och köpte pizza på en av centralortens många pizzerior. Tack familjen C för en oerhört mysig eftermiddag. Det får vi göra om fler gånger!

10 tankar om “Speleftermiddag..

  1. Åhh, vad mysigt med en speleftermiddag, jag älskar att spela sällskapspel, då är det extra trist att va ensam 😦 Vi brukar spela när vi träffas, min dotter och jag… dessutom är hennes sambos släkt också väldigt roade av sällskapsspel, det är roligt 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s