Bosjöklosters mölla och …

..lite annat hann vi uppleva på dagens promenad. Jag erkänner att när det gäller motion har jag varit väldigt lat på sistone. Känns mest som jag druckit te och käkat praliner. Inte för att det är något fel med det men både ni och jag är nog övertygade om att det inte håller i längden. 😉

IMG_7076

Jag och J, känns konstigt att se mig själv på bild och utan smink då jag i stort sett alltid sminkar mig på vardagarna för jag känner mig piggare då, men är man ledig får jag väl passa på att slappa från det också.

Vi passade på att gå till Möllan. Under mer än 11 års tid har jag alltid passerat den varje arbetsdag med bilen men detta var första gången jag faktiskt gick dit och kollade närmare på den.IMG_7082IMG_7078

Roligt att läsa mer om möllan men jag kan dementera att den står i Skånes mitt för det är inte sant utan den platsen är inne i Höör. Dock så är det häftigt att den är så gammal.IMG_7087

När vi väl var där, passade vi på att gå runt också och se den på framsidan. Underbart vacker tycker jag!IMG_7090

Kände ett visst behov av att gå upp på trappan också och kolla utsikten. 🙂IMG_0306

Jag på trappan och Ringsjön i bakgrunden.IMG_7097

Vi gick ner till Gamla Bo och där vid vägkanten fanns denna gamla sten eller milstolpe. Jag vet faktiskt inte riktigt, någon som vet?

IMG_7093IMG_7105

Hittade också denna konstiga svamp under promenaden och ställer samma fråga där, någon som vet vad det är för en svamp?IMG_7106

Imorgon blir det gatukonst och ett gratulationsinlägg för min blogg fyller 1 år. 🙂 Trodde jag aldrig men det känns ganska mysigt på sätt och vis. Vi hörs mer då. Ha en fantastisk kväll!!

4 tankar om “Bosjöklosters mölla och …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s