Legobild del 1

Tänkte skapa en ny bildserie till om olika legobilder och försöka publicera en bild varje lördagsmorgon för jag fullkomligen älskar lego.

Jag köper inte lego till mig själv men jag hade faktiskt kunnat tänka mig att köpa ett riktigt stort paket för att bara bygga. Jag kanske gör det en dag, vi får se. 😉 Jag gillar att pussla också men har inte gjort det på evigheters evigheter.

IMG_3181

Från en legoaffär i NYC…IMG_3184

…och förlagan. 🙂

God fortsättning till er alla, snart ska jag bege mig ut på mellandagsrean med K.

7 tankar om “Legobild del 1

  1. Fick inte riktigt ihop det här (heh… det ska man ju med legobitar, få ihop dem) … så jag undrar om det här är modern lego? Jag minns bara sådana där enkla bitar i olika färger med knoppar på, rektangelformade eller fyrkantiga.
    Men kul ny serie!

    Gillad av 1 person

  2. Åhh, jag bara älskar lego, och hade det inte varit så dyrt, så hade jag absolut kunnat köpa mig ett stort paket lego 😀 Jag tycker om att pussla också, brukar göra det ibland, det är väldigt rogivande och avkopplande tycker jag. Ser med spänning fram emot din nya lego-serie 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s