Annandagen=Mellandagsrea

Vi, dvs jag och K var på mellandagsrea idag med en av K:s bästa kompisar E och hennes mamma C. Först åkte vi till Burlöv Center för att på eftermiddagen åka vidare till Nova i Lund. K och E gick runt tillsammans själva och jag och C gick  både tillsammans och var för sig.

Vi var där nästan precis när det öppnade och då var det faktiskt helt ok med folk. Det blev värre framåt eftermiddagen och när vi närmade oss Nova tvivlade jag starkt på att vi ens skulle få en parkering men som genom ett trollslag blev en parkeringsplats ledig så det var aldrig några problem.

Jag fyndade i alla fall 1 tröja och en top. K fyndade vårkläder på Cubus då de hade 30 % på allting inklusive nyheter. Body Shop hade halva priset på ett antal body scrub, body lotion och body butter i ett antal olika dofter och K fröjdades. Jag antar att det är något visst att handla för egna intjänade pengar.

Lite bilder från dagen kommer här….

IMG_7064

Bästisarna på väg…

IMG_7065

Och såklart var vi tvungna att ta en groupie på parkeringen 🙂

IMG_7061

Lunchen och K demonstrerar hur man bäst tar en selfie för mig och C.

IMG_7063

Dagens fynd, två underbart sköna tröjor..

IMG_7062

Efter mellandagsrean hamnade vi hemma hos C och E där jag drack te och K provade på E:s julklapp, en air board. Jag får erkänna att jag testade på den också och kände mig som en vaggande anka. K fick upp tekniken riktigt bra under kvällens gång och kunde åka runt utan hjälp. Tänk vilka prylar som uppfinns, sannerligen coola, men apostlahästarna kommer man fortfarande långt med. 🙂

 

7 tankar om “Annandagen=Mellandagsrea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s