Handsprit och ett antal…

..näsdukar senare. Ibland pratas det om mansförkylningar och jag tänker genast på reklamfilmen som gick för ett antal år sedan där mannen säger:

”Ni tjejer snackar om att föda barn – men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld”.

Läste i en artikel att det finns forskning som tyder på att anledningen till att mäns förkylningar är värre än kvinnors, är bristen på det kvinnliga hormonet östrogen.

Just nu känns det som östrogen är en bristvara hos mig. Ja missförstå mig rätt, jag känner mig fortfarande som en kvinna men min förkylning går inte av för hackor och den flyttar liksom runt.

Började i halsen för att blomma ut under fredagen där halsen var absolut värsta stället. Fortsätter som någon slags sightseeing där vänster näsborre var höjdpunkten igår och idag har utflykten fortsatt till den högra. Förkylningen visar ingen tecken på att avta och ögonen rinner.

Jepp, detta är nog min första mansförkylning men att det skulle vara värre än att föda barn det kan jag inte hålla med om. 😉

Ha en fantastisk dag!

IMG_6782

8 tankar om “Handsprit och ett antal…

    • Tack, det går framåt i alla fall 🙂 Har en dag kvar att besegra förkylningen på. Hoppas verkligen att det är ok för mina föräldrar att jag kommer hem sedan. Pappa är lite känslig för förkylningar så det mesta måste vara borta för att jag ska kunna hälsa på dem. Jag har i alla fall inte nyst lika mycket idag. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s