Bildkavalkad på E och K

Jag sitter här hemma, nästan ingen röst och en väldigt snorig näsa. Samtidigt är mina barn och min man på skolavslutning. Något jag aldrig brukar missa så det känns lite.

Dock ville jag ta kort på mina fina tjejer och E som gillar att spexa bjöd på en del bilder som jag fick lov att lägga upp på bloggen. De kommer här. Lite roligt hur hon växlar och K lyckas behålla coolheten hela tiden. 😉IMG_6964IMG_6966IMG_6960IMG_6959IMG_6967IMG_6958IMG_6962IMG_6961IMG_6965IMG_6968

8 tankar om “Bildkavalkad på E och K

 1. Åhh, vilken fin bildserie på dina tjejer, och väldigt festligt att hon behåller lugnet medan andra tjejen spexar 😀 Jättefina tjejer och ni är väldigt lika. Tråkigt att du är sjuk och missar skolavslutningen, och att du dessutom blir sjuk nu när du ska vara ledig. Jag hoppas att du piggnar till lite snabbt, en stor krya-på-dig-kram 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Känner mig bättre idag, halsontet är borta men å andra sidan rinner näsa och ögon ikapp. 😉 Bara jag är frisk innan lille julafton och ingen annan får det här hemma. Varje gång jag snyter mig tar jag handsprit efteråt. Ja, mina tjejer är fina. Har nästa lyckats handla färdigt alla julklappar idag. Väldigt skönt! Är du redo inför julen? Kram

   Gillad av 1 person

   • Skönt att höra att du mår bättre 😀 För min del är det lugnt inför julen, kommer att tillbringa julafton hos min dotter och hennes sambo. All julmat är inhandlad, iaf det jag skulle införskaffa 🙂 och det föll på min lott att göra köttbullarna, och dom blev klara i torsdags – check! Det kanske bli nån julklapp till 😀 Jag har slutat stressa inför julen, och tar det som det kommer, och det blir väl lite så när barnen flyttat hemifrån. De senaste sex, sju åren har jag varit hemma hos dottern, så det blir inte så mycket pyntande heller. Önskar dig en underbar dag, kram!

    Gillad av 1 person

    • Skönt det låter. När det gäller julmaten stressar vi inte heller för vi är bortbjudna och ska bara ha lax med oss både till Jespers och mina föräldrar som vi köper på rökeriet här i närheten. Hoppas att du får en fin dag! 🙂

     Gillad av 1 person

  • 😀 Ja, det var roligt. Fick fråga de om lov bara innan jag la ut bilderna, men de är verkligen olika till sättet och sedan ser de olika ut också eftersom en är mörk och en är ljus. Härligt att man kan se deras personligheter! Kram 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s