Min dag på 3 min – del 3

Nu när jag för ens skull hade en riktigt bra dag igår tänkte jag att det var värt mina reflektioner även om de kommer idag. 🙂

151212

Socialt liv: Talat med en familjemedlem, Ätit middag

Tre saker jag är tacksam för: 
1. Att det är helg!
2. Att alla Kajsas jultidningar och saker från Pandaklubben snart är utdelade. Tog lång tid innan sakerna från Pandaklubben kom.
3. Att jag skickat ut alla julkort.

Tre saker att se framemot:
1. Luciafika på söndagen (läs idag).
2. Att tillbringa söndagen med att göra ingenting.
3. Att det snart är jul och därmed julledigt!

Dagens tre minnesvärda händelser:
1. När jag skrev till till Carita att jag skulle på julgranssågning och autocorrect  ändrade det till julgranssugning utan att jag märkte det och hela konversationen kring det, som jag skrattade. 🙂 Tack Carita!
2. Att träffa Svante och E som sa: – Hur kan han sova med ett öga öppet? För det var verkligen så, han såg ut som en väldigt trött och fridfull liten pirat. 😉
3. Att träffa svärmor, svärfar och J:s mormor, äta middag och spela Uno. Det kan väcka heta känslor och roliga. Kul vi hade!

Dagens goda gärning:
1. Att bara vara mig själv och njuta av dagen även om jag stressade till lite ibland men då var E snabb på att påminna mig.- Inte stressa mamma!

Sammanfatta dagen med tre ord:
Underbart härlig familjegemenskap!

Reflektioner: Att träffa någon så liten som Svante (1 vecka gammal) gör att man verkligen får perspektiv på sitt eget föräldraskap och bara kan konstatera hur fort tiden har gått. Att jag känner tacksamhet för att Svantes föräldrar gör oss och flickorna delaktiga genom att skicka bilder och filmer på Svante.

4 tankar om “Min dag på 3 min – del 3

    • Tack vad roligt att höra! Tycker att det är bra att reflektera över dagen för att få lite distans och faktiskt att se att det finns mycket positivt trots att jag varit lite ledsen på sista tiden när jag försöker leva upp till min egen kravbild. ;-)Jag har en del inlägg från dig att läsa ifatt, gillar ditt sätt att skriva. Får berätta en dag hur jag hittade din blogg. 😉 Kram på dig också

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s