Tack!

Idag har jag suttit i en bubbla. Varit närvarande men ändå inte. En docka bland de levande. Lyssnat men ändå inte, tankarna snurrar,  ljuden kommer in och passerar igenom. Inget som  fastnar fast det är viktigt. Jag vet inte vad jag håller på med, känner mig  bara trött.
Tack för alla fina kommentarer på blogg och fb, SMS, meddelande och telefonsamtal. Ni ska alla veta att jag uppskattar det. Tack finaste Linda för din fina påse idag på jobbet (bilden nedan). Jag blev rörd och glad över din omtanke.
Jag håller ihop och jag fungerar men jag vet att jag balanserar och jag vet inte på vilken sida jag kommer att trilla ner på. Tiden får utvisa. Mitt hopp hänger till julledigheten att jag ska kunna varva ner och komma igen.
Jag känner mig som en repad skiva som bara återupprepar mig men faktum är att jag har sänkt mina krav både på jobb och privat. På jobb har jag tackat nej till att utföra en del saker för att spara energi och hemma är det polerat på ytan, emellanåt. Men bakom allt finns högarna med tvätt, otvättade fönster (jepp, jag orkade inte fixa dem till advent i år), ett gäng med saker som behöver fixas. Imorgon ska jag göra en lista på saker som behöver göras både på jobb och privat och sedan får jag prioritera helt enkelt.
 IMG_6853IMG_6854-1

9 tankar om “Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s