Min dag på 3 min – del 2

Känsloliv: Ledsen, stressad, oro/ångest

Tre saker jag är tacksam för:
1. Fina kollegor
2.Mina vänner
3. Min familj

Tre saker att se framemot:
1. Jullunch imorgon.
2. En tjock bok att läsa som jag lånade på biblioteket igår.
3. Att det snart är fredag och helg. Jo, jag vet att det är torsdag emellan också men jag ser redan framemot fredagen också.

Dagens tre minnesvärda händelser:
1. Påsen till mig från Linda som nämndes i föregående inlägg. ❤
2. Att E simmat 200 m.
3. Att K berättade för mig att hon vill ta 300 kr av de 1175 kronorna hon tjänade på att sälja jultidningar och ge dem till WWF som gåva till isbjörnarna.
Extra stolt över båda mina tjejer idag!

Dagens goda gärning: Jag vet faktiskt inte, men kanske att sitta i valberedningsmöte 😉 och att köra och hämta kakorna som E sålt.

De tre bästa händelserna i mitt liv hittills:
1. När jag och J gifte oss.
2. När K föddes.
3. När E föddes

Reflektioner:
Att bry sig är att ge av sin tid, visa sitt stöd och bara finnas där.

 

2 tankar om “Min dag på 3 min – del 2

  1. Väldigt fint att du stannar upp och gör de här reflektionerna, de känns värdefulla också för mig som läsare ❤
    Jag skulle kunna tänka mig göra nåt liknande på min blogg. Men om jag berättar om sådant jag ser fram emot brukar glädjen grumlas och saker skita sig… känner mig ibland paranoid och tänker att det fortfarande finns de som vill mig illa, som talar illa om mig, som förstör bakom min rygg – har inga andra förklaringar till att så mycket jag sett fram emot och glatt mig över "bajsat sig" i sista stund…

    Gillad av 1 person

    • Tack Carita! 🙂 De är också värdefulla för mig och om jag gör det på bloggen så blir de gjorda. Känns bra. Tråkigt att du har erfarenheten att det inte brukar gå bra. Men kanske någon gång längre fram du kanske ändå kommer att prova på. Tack för dina kommentarer, blir så glad när någon kommentarer mina inlägg. 🙂 Kram och ha en fantastisk fredagskväll om du hinner läsa detta ikväll! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s