Tog ett beslut nyss…

…att försöka skippa facebook ett tag. Vi får se hur det går för jag är beroende och på fb dagligen.

Samtidigt passar jag på att skippa alla dieter som jag kört hittills. Vet inte hur mycket jag provat på det senaste året. Jag som aldrig trott på bantning eller något annat när jag var yngre. Sedan kom mellanåldern och vips började jag prova på allt möjligt. Tjocknoja är ett annat ord för det. Dumma TJOCKNOJA, släng dig i VÄGGEN!!! Jag är bra som jag är, ska bara komma på hur jag bevisar det för mig själv också!

Så nu var det sagt och jag känner mig lite lugnare och redan lite friare att skriva ett inlägg som jag inte delar på fb.  🙂

Snart dags för årets sista simpass tillsammans med E. Ska bli skönt att ha aktivitetsfria måndagar ett tag framöver.

2 tankar om “Tog ett beslut nyss…

  1. Just det! Släng dieterna i väggen och glöm inte att du är väldigt bra sådan som du är, du duger verkligen! Kalla aldrig mer dig själv något negativt.
    Att vara borta från FB ett tag är säkert bra. Jag behöver kanalen så pass mycket i jobbet att det skulle vara nästan omöjligt att vara borta därifrån helt och hållet, men privat kan man alltid minska på konsumtionen där 🙂
    Ditt första fönsterbidrag går ut i dag! Kram och tack ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s