Välkommen Svante!

Väntan har varit lång och funderingarna många. Redan igår funderade dina kusiner på hur det skulle vara att äntligen få se dig. Din äldsta kusin uttryckte det som en dröm som går i uppfyllelse. Din andra kusin undrade stilla hur det skulle kännas när du äntligen kom till världen.

Vi har längtat så mycket! Nu när vi har fått se ditt foto ser du precis ut som en Svante. Det kan ändra sig. Din kusin E hette Moa i 3 veckor innan hon fick heta Ebba istället. Din andra kusin K eller Kajsa som hon heter hade inget namn under sina första 3 veckor utan vi kallade henne för Mini. Det var arbetsnamnet på henne när hon var i magen. E:s arbetsnamn var ärtan…

E påpekade stolt igår att hon till skillnad från mig är släkt med dig så hon anser sig ha viss förtur till att ta hand om dig men jag tror nog att jag kan klämma in mig på ett hörn. Vem är jag då ?

Jag är din morbrors fru och väldigt snäll om jag får säga det själv. Din morbror, hur är han? Jo, ganska lurig skulle jag vilja påstå. Han har en förmåga att dra riktiga rövarhistorier. Han har gjort det ganska många gånger för dina kusiner alla redan men nu är de så stora att de oftast genomskådar honom.  Han är riktigt kul, jag lovar. 😉

E har lovat att lära dig allt om militär strategi och hur man ska hantera stora syskon. Om du eventuellt blir storebror någon gång i framtiden kan du alltid använda hennes råd för att hantera en eventuellt framtida lillebror eller lillasyster. Tro mig när jag säger att E är expert!

K kommer alltid att finnas där för dig. Hon är pålitlig och snäll. Hon har redan stolt deklarerat att du är den sötaste kille hon någonsin sett och den sötaste bebisen. E tycker också att du är jättesöt. De har redan berättat för sina vänner att du har kommit.

Det enda vi undrar just nu är om du har något hår under dina vita mössa och hur det kommer att vara att äntligen få träffa dig och dina föräldrar..men tills dess kommer vi att njuta av din bild och du.. Ta väl hand om dina föräldrar! De är nog trötta nu…

Image

Lillkusinen 3 dec 2015 13:31

 

5 tankar om “Välkommen Svante!

  1. Åhh, vilken fin bild på den lille gossen, och vad fint du har skrivit, vilken lycka. Härligt med en liten bebis så här innan jul, min dotter föddes den 23:e december och i år blir hon 29, tänk vad tiden går, helt plötsligt är dom små liven vuxna. Vilken lycka för lille Svante att få er som släktingar, och vilket välkomnande du ger honom i ditt inlägg. Ännu en gång grattis 🙂 Tusen kramar till dig min fina bloggvän!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s