Uppassad

klocka

Idag mår jag äntligen rätt bra igen. Jag vet inte riktigt vad som varit fel på mig i veckan men jag har haft ont i både huvud, haft frossa och mått illa. Jag misstänker i och för sig att illamåendet kan ha med att göra att jag glömde min morgontablett. Det brukar straffa sig som illamående ibland men inte alltid. Jag har sovit mycket mer än vanligt och på torsdagen blev jag uppassad. Tjejerna var lediga på grund av studiedag så E kom med en klocka och sa:

-Plinga på den när du vill ha hjälp.
-Tack, vad snällt
– Jag gör det för du är så bra att ta hand om mig när jag är sjuk och nu vill jag göra samma sak för dig.

Det blev en del plingande en dagen men jag blev tillsagd en gång för att jag plingade för sällan och efter det blev det bättring. Det är ganska skönt när ens barn bryr sig om en. 🙂

 

6 tankar om “Uppassad

  • Alltid härligt att bli uppassad speciellt när det alltid är jag som brukar passa upp istället. Skönt att de känner att de vill göra samma sak för mig. Det är kärlek! 🙂 Hur är allt annars med dig? Allt bra eller fortfarande lite deppigt emellanåt?

   Gillad av 1 person

   • Så underbart 🙂 Jag har inte riktigt den rätta gnistan, men jag jobbar på det… Är så otroligt trött, och dessutom har jag fortfarande ont i armen, så jag har lagt träningen på hyllan tillsvidare, lite tråkigt, men vill inte riskera något. Hur är det med dig? Kramar!

    Gillad av 1 person

    • Gillar ju inte att du är trött såklart eller har ont i armen men då är det bra att det lugnt ett tag. Du får kanske satsa på lite promenader istället. Ska försöka få till två träningar i veckan. Stressmässigt har det släppt lite och jag har faktiskt inte varit ledsen på ett tag. Skönt. Jag ser framemot att vara ledig under julen. Jag känner mig allt lite sliten men kanske naturligt när jag precis varit sjuk också. Kram

     Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s