Scandic Grand Central…

..heter hotellet där jag tillbringade helgen. Ja, inte hela tiden men på nätterna och fredagskvällen. Anlände strax efter 18:00 och trots att hotellet bara ligger några minuters gångväg från stationen höll jag på att gå vilse från första stund. Insåg dock att jag var fel på det när jag stirrade ner på gps:en i telefonen. Jag gick i alla fall inte vilse som den gången i Central Park i våras.

Jag anlände näst sist av alla tjejerna och det blev ett kärt återseende. Vi tog en drink i baren och stannade kvar för att äta på hotellets egen restaurang Teaterbrasseriet.

Rödvinsrisotton som jag beställde var väldigt god men tjejerna som beställde kycklingen var inte helt nöjda. Det blev en tidig kväll men mycket prat. Jag tror att alla var ganska trötta efter veckans slit. Vi bestämde att träffas inför frukosten dagen efter.

Jag delade ett Family superior rum med två av de andra tjejerna och det var trevligt inrett, badrummet var också fint men det var lite dålig sprutt i duschen.

Frukostbuffen var över förväntan och hade barnen varit med skulle de ha älskat det för det fanns nutella, croissanter och chokladcroissanter. Jepp, jag åt för dem också. 😉 Jag kanske får tillägga att det fanns nyttiga saker också…

IMG_6655

Hotellhissen hade spegel i taket, var bara tvungen att ta en bild. Kändes faktiskt lite läskigt med en takspegel..IMG_6648

Utsikt från hotellbalkongen på morgonen…IMG_6661

Fanns också K-brunnar lite varstans i hotellkorridoren. Rolig detalj, kom ihåg att man skulle undvika A-brunnar en kommer inte ihåg varför men K stod för Kärlek i alla fall.IMG_6654IMG_6650

Det vankas frukost och vi lyckades hitta en lugnare del att sitta på så vi slapp att sitta där det var som mest rörelse. Det är väldigt skönt att ha det lite lugnare när man sitter och äter.IMG_6652IMG_6653

Några som lämnat hänglås efter sig, blev faktiskt osäker på om det var en installation eller något som blivit helt spontant.. Någon som vet?

Lördagen tillbringade vi på stan, kollade in Moodgallerian, besökte Göta Lejon och åt middag på Marcus Samuelsson restaurang American tables, men mer om det i nästa inlägg.

 

 

4 tankar om “Scandic Grand Central…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s