Sjuk…

…så Stockholminläggen dröjer och tyvärr också mina svar på de kommentarer som lämnats på tidigare inlägg. Kanske jag orkar ta tag i det i morgon eller inte. Vi får se…

Det har varit en busy dag och jag känner mig nöjd. Skönt att kunna bocka av åtminstone lite på min långa lista av saker som behöver göras på jobb för tillfället. Det skänker mig en viss tillfredsställelse att se att det finns något som blir klart. Speciellt när jag har många olika saker på gång för tillfället. Mycket ska falla på plats innan jul, både privat och arbetsmässigt.

Bjuder på lite bilder från Ringsjön. Tagna med mobilen måndag morgon då jag skjutsade barnen till skolan för skolskjutsarna var inställda på grund av väglaget. Snö i Skåne och det blir kaos överallt.  😉

IMG_6710IMG_6713IMG_6714

6 tankar om “Sjuk…

  1. Oj, är du sjuk, inte kul, hoppas du snart kryar på dig, och till dess sänder jag dig en STOR krya-på-dig-kram, va rädd om dig vännen. Vilka underbara bilder, jag hoppas vi snart får snö här också, och att det får ligga kvar ett tag. Många kramar!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s