En bra dag

Det har varit en bra dag på många sätt. Kanske inte i världen men i mitt liv. Saker har landat och jag känner mig tillfreds och börjar känna att jag håller på att få kontroll igen.

Jag bjöd integrationsteamet på frukost idag. Himla trevligt! Vi har ett bra team och jag är glad över att jag har förmånen att få arbeta med så trevliga kollegor. Diskussionen är högt i tak och tillsammans fångar vi in det som ska göras, prioriterar och bygger vår väg framåt.

Innan frukosten gick jag upp till köket för att hämta tallrikar till pålägget. Camilla hade precis tömt diskmaskinen.  Följden var att glas och fat som sattes in var varma.

Jag öppnade skåpet och istället för att ta av de översta faten kände jag på varje fatkant för att hitta det första kalla fatet. Jag börjar ”gräva ut” tallrikar mitt i högen när jag känner en blick i ryggen.

Jag vänder mig om och inser samtidigt att det jag håller på med nog inte ser helt rätt ut. Jag säger:

-Diskmaskinen är precis tömd och jag ville inte ta de varma faten säger jag.
– Jaha, var det det du gjorde. Jag trodde nästan att du led av bacillskräck och var tvungen att räkna att visst antal tallrikar innan du tog dem.

Vi båda skrattade lite lätt och situationen löste sig helt naturligt. Skönt!

På lunchen träffade jag sedan finaste S och hennes son M som snart är 9 månader. Jag hade glömt bort hur ljuvliga de små är och M var verkligen ett riktigt energiknippe, nyfiken på världen som en riktig upptäckare och som alla småbarn doftade han ljuvligt. Nästan så jag längtar tillbaka igen till när barnen var små fast ändå inte. Var tid har sin charm….

Tack S för en otroligt trevlig lunch!

sochm

 

4 tankar om “En bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s