Söndagspromenad…

…kan bjuda på mycket framförallt en förundran över hur varmt det fortfarande är ute. Naturen är inte alls sig lik denna årstid.

IMG_9185

Hemma där vi bor finns det en del tallar bland annat denna. När vi var ute och gick sa J plötsligt att han hade sett en ekorre falla ner från toppen efter att ha förlorat en fight med en annan ekorre. Jag undrade hur det gick. Enligt J hade ekorren sett helt oberörd ut och bara sprungit tillbaka upp i trädet igen. Jag menar det är en rätt lång bit att falla nerifrån!IMG_9154Detta ser också väldigt konstigt ut, undrar varför det har blivit så? Vet du?
IMG_9156

Känns som getterna har lagt på sig lite sedan sist. J spekulerade i om den kunde vara gravid men i så fall hade de nog många gravida getter. Jag gissar på antingen för mycket gräs eller vinterpäls eller båda eller kanske hon bara är gravid om det ens är en hon.IMG_9178 IMG_9174Rosorna blommar fortfarande och knoppar finns det gott om. Snart är det dags för äpplekaka och glass. Jo, jag har bakat. 😉

Jag gillar att baka även om matlagning inte är mitt kall. K har också bakat, fast kladdkaka. Barnen gillar inte äpplekaka.

Ha en fortsatt fin söndag!

3 tankar om “Söndagspromenad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s