Hälsning från Solna…

20151110

Hej du!

Jag är i Solna på kurs och har precis avverkat dag två av tre. Igår när jag anlände till mig hotellrum satt jag en lång stund och bara njöt av tystnaden. Det enda som hördes var ljudet av luftkonditioneringen. Ljudet var inte alls obehagligt utan tvärtom väldigt lugnande. Det kändes konstigt att inte höra: -Mamma!, mamma!  Hemma är det ett ljud som förekommer ett antal oräkneliga gånger på en kväll.

Ett tag när barnen var mindre föreslog J att barnen kunde säga något liknande som: Åh du gudomliga moder. Detta bara för att de skulle tröttna på att säga mamma hela tiden. Det lyckades inte, men i takt med att både E och K har blivit äldre har frekvensen minskat något.

För att återvända till min hälsning, var inte meningen att spåra ut. Ensamhet kan lätt skapa en filosofisk, reflekterande miljö speciellt när man som jag njuter av den något oerhört. Detta är vardagslyx för mig.

Jag har checkat av några viktiga punkter när det gäller hotellet. Den allra viktigaste punkten förutom skön säng, bra frukost och någorlunda ljudisolerat är att det finns en vattenkokare på rummet. 🙂 Halleluja!

Eftersom hotellet är beläget mitt i en shoppinggalleria passade jag också på att besöka bokhandeln igår och göra ett inköp. Det blev 4 pocketböcker betala för 3. När jag kom till kassan lovordade tjejen böckerna jag hade valt och sa att jag hade en riktigt läsupplevelse framför mig. Bådar gott med andra ord. 🙂

IMG_6374IMG_6365IMG_6382Solna Centrum by night (utsikt från hotellrummet).
IMG_6363Snow håller i kursen jag går, sista dagen imorgon. Riktigt intressant om licenshantering.IMG_6410Såg denna på väg till hotellet, står Korv-Ingvars och jag kan inte låta bli att undra om ägaren som har det heter Ingvar eller om hen möjligen är ett fan av Sven-Ingvars. 😉 Vet du?


Ha det nu riktigt bra så hörs vi, det vill säga när du kikar in igen. 😉


3 tankar om “Hälsning från Solna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s