Brandposter eller kanske något annat?

När jag var i New York i våras tog jag foto på ett antal brandposter. Jag tror att de heter så i alla fall. Vissa av bilderna tog jag med min kompaktkamera och de andra med min mobilkamera.

Inspirerad av en annan bloggare som jag följer tänkte jag göra en serie inlägg om brandposter bara för jag tyckte de var vackra. Det får bli ett enda inlägg istället då jag råkade radera bilderna jag hade på mobilen. Vilket innebär att jag bara har kvar 4 foton så knappast en serie. 😉  De kommer här samlat i ett inlägg istället.

Kanske knäppt att fotografera dem men medge att de är rätt vackra på sitt sätt. 🙂

IMG_2666 IMG_2667 IMG_2788 IMG_3170

Önskar dig som läser det här en fantastisk fredagskväll.

2 tankar om “Brandposter eller kanske något annat?

 1. Väldigt fina och speciella! Du brände av fyra på en gång 🙂
  Jag tror vi inte alltid förstår att vi ser brandposter om de inte är karaktäristiska som på första bilden.
  Fint, fortsätt i samma stil – och så hittar du kanske andra serier att börja köra med!

  Gillad av 1 person

  • Tack! 😀 Grämde mig lite att jag hann ta bort de andra från mobiltelefonen. Jag var så fascinerad när jag såg dessa i NY. Alla var så olika och fina på sina sätt, den första bilden och den som är till vänster får mig att tänka på rymdvarelsen E.T 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s