Gult, grönt, rött, orange och brunt så långt ögat når…och en rosa blomma…

Ett enda härligt potpurri med höstens färger. Avrundade dagens promenad med hemmagjord äppelkaka gjord på Ingrid Marie och nu en kopp te. Hoppas att du som kikar in har haft en underbart härlig helg och att din vecka blir fantastisk fin! Här i Skåne ska det visst vara mulet hela veckan men då väderleksrapporterna sällan stämmer enligt min erfarenhet, hoppas jag på bättre prognoser. 🙂

7 tankar om “Gult, grönt, rött, orange och brunt så långt ögat når…och en rosa blomma…

    • Vi har haft en helt underbar höst. Jag jag gillade verkligen roddbåten. Hoppas på att det blir mer vinter än det brukar. Här nere i Skåne (Södra Sverige) brukar det mest bli slask men när vintern väl kommer är den minst lika vacker som de andra årstiderna. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s