Mod ansvar och engagemang

IMG_8723

Mod är att beträda okänd mark och erövra terrängen.

Ansvar är att uttrycka när hjälp behövs och våga lyssna på när andra behöver det.

Engagemang är en av de starkaste drivkrafterna jag vet för att lyckas.

Tillsammans erövrar vi terrängen, lyssnar på och motiverar varandra. Tillsammans är vi starka och utmaningarna som läggs i vår väg tar vi tag i tillsammans.

Mitt mod finns kvar men jag känner mig vilse. Terrängen är ogästvänlig och jag kämpar för att erövra bit för bit.

Mitt engagemang finns kvar men för varje Varför? känner jag hur det sinar och jag undrar….

Undrar hur länge jag ska sitta ensam i båten som driver i motvind. Är det en fråga om otydlighet eller ovilja?

Min ansvarskänsla både mot mig själv och andra gjorde att jag bad om hjälp idag. Frågan är om jag var tillräckligt tydlig och om de som lyssnade verkligen uppfattade vad jag försökte säga. Jag tror inte det…
Att erbjuda sin egen tid är bland det finaste du kan göra för en annan människa.
Jag känner mig ensam….

7 tankar om “Mod ansvar och engagemang

    • Tack, jag har rett ut det nu så det känns bättre men ibland tar små saker som ständigt återkommer väldigt mycket energi. Hoppas dock att det blir ett slut på det. Kram! Har förresten börjat simma på måndagar. Blir 1 km per gång samtidigt som Ebba har simträning. Väldigt givande och jag märker att jag gillar det. Blir nog att köpa klippkort. 😀 Hoppas att du får en underbar helg. Många och långa kramar till finaste dig. Tänker på dig och hoppas att vi kanske kan träffas någon gång om du hade velat det. Kram Kram igen ❤

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s