En helt fantastisk vanlig dag…

Ibland kommer dagen med stort D. Det kan vara en helt vanlig dag, som idag.

Det började på morgonen. Allt flöt på, inga sura miner, barnen tog sig ut till bussen, mannen startade bilen och själv stod jag kvar försjunken i tankar och undrade vad som hände. Perfekt inledning till de där sista minuterna som jag älskar. Minuterna där jag är helt ensam hemma och inte behöver ta hänsyn till någon förutom mig själv. Det är då jag startar musiken. Den strömmar ut på högsta volym och jag går in i klädkammaren. Blicken faller på ett par svarta mönstrade byxor som jag haft på mig en enda gång innan de blev oknäppbara i midjehöjd.

Jag ser på dem, tänker på min avslutade detox, sträcker ut handen och prövar. Känslan jag får när de passar är underbart härlig. Visst, de sitter inte som ett smäck som mina andra svarta byxor men jag får dem på mig och ännu bättre, jag kan knäppa dem. Heureka! Det är ett härligt ögonblick där och då och jag känner mig nöjd.

På jobbet har jag ett enda möte inbokat under hela dagen och en hel massa olika saker att ta tag i. Jag känner en energi som jag inte känt på ett tag och den ena efter den andra saken klaras upp. Jag har flow och gud vad härligt att känna denna känsla, för den har inte funnits där på ett tag.

Senare på dagen berättar en kollega till mig att en person har sagt till henne att jag verkar så snäll, mjuk och fin och att det är härligt att se att vi lärt känna varandra. Mitt hjärta fylls av glädje när jag hör orden och jag bara suger åt mig av allt det positiva jag hör. Tack för att du delade med dig av detta! ❤

Nästa överraskning är att en kollega som jag har fått utlånad till mitt och Richards team får förlängt efter min förfrågan till hennes chef. Jag rusar ner för korridoren för att berätta för henne och min andra kollega. Jag känner mig glad!

Jag är väldigt tacksam för alla mina fina kollegor. Ni gör att det blir roligt att gå till jobbet och jag önskar fler fantastiskt vanliga härliga dagar för både mig och alla er andra som läser detta.

IMG_5821

I och för sig E och inte jag på bilden men precis som E ser ut känner jag mig idag. Ganska tillfreds med tillvaron med andra ord. 🙂

2 tankar om “En helt fantastisk vanlig dag…

  1. Åhh, vilken härlig dag 😀 …och vilken bra start, en skön känsla när man lyckas få på sig något som tidigare inte längre passade. Har ett par favoritjeans som är oknäppbara, men jag har som mål att komma i dom igen – förhoppningsvis inom en snar framtid 🙂 Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s