Detoxuppdatering

9dagars detoxen C9 från Forever Living resulterade i 2,8 kg viktminskning och minskning av 13 cm totalt. Märker det på att kläderna sitter lösare.

Jag som dessutom är ett riktigt matvrak blir mätt mycket fortare än innan. Antar att jag ”krympt” storleken på magsäcken med alla dessa shaker. Innebär att när jag åt en hamburgare härom dagen, blev det enbart själva burgaren minus brödlocket som gick ner.  I stort sett alla pommes låg kvar på tallriken.

De två första dagarna var värst och när det blev helg fuskade jag. Var inte helt enkelt att vara iväg och sköta en detox. Jag är ändå nöjd med att ha provat på och jag vet många som har provat både sin första och andra gång och är nöjda.

Detoxen  blev en inkörsport till 5:2 som jag börjat med denna veckan. Jakten på en sundare kropp och knopp fortsätter och kanske det blir en reflektion om det senare i veckan.

Ha en underbart fin dag!

4 tankar om “Detoxuppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s