Tisdag…

…och det är mörkt ute förutom skenet av gatlyktorna. Det märks att det är höst, kallare och lite ruggigt. Jag älskar det. Naturen är i början på ett unikt skådespel med löv i gult, grönt, rött och brunt som singlar ner mot marken.

Den perfekta tiden för eftertanke, att sitta framför brasan, mysa i en fåtölj under en filt och läsa en riktigt bra bok. Höra regnet smattra mot fönsterrutan, känna chokladsmak i munnen och bara vara i tiden utan att stressa i tanken.

Bli här och nu och stanna upp lite extra idag. Se runt omkring dig och njut. Varje årstid har sin charm, sina fördelar och om du vill göra den varmare, le mot de du möter. Jag vågar lova att det blir det, i alla fall inombords.

utomhus

2 tankar om “Tisdag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s