Hur mår du?

Det är en fråga jag fått oftare än vanligt på sistone..Vet inte riktigt vad jag ska svara.. Ska jag säga tack det är bra eller ja just nu är det ok men emellanåt under den senaste tiden har jag inte alls mått bra.

Hur vet jag om den som frågar vill veta mitt korta eller mitt långa svar? Hur vet jag att mitt svar inte blir något som känns belastande för den som frågar?

Ibland överväldigas jag av alla underbara människor som finns i min närhet, familj, släkt, kollegor, vänner och bekanta. Jag önskar att jag kunnat ge er alla en stor gemensam kram.

Förstå, att alla ni som skänker mig en tanke, som vill vara min vän även när jag är grinig och ledsen och som ger mig uppmuntrande ord och vill mitt bästa. Jag tycker mycket om er alla. Ni finns i mitt hjärta och berikar mitt liv. Tacksam! Jag hoppas att jag kan finnas för er den dag ni behöver det!

Tveka aldrig att fråga, även om jag inte alltid kan förstå eller ge råd kan jag alltid lyssna och finnas där precis som ni finns där för mig. ❤ Tack för att ni visar att ni bryr er, till och med den minsta gest som en strykning i trappan på jobb, det betyder allt. Kram!friend

”How rare and wonderful in that flash of a moment when we realize we have discovered a friend”

6 tankar om “Hur mår du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s