En vecka sen sist..

Tårarna har inte runnit på mina kinder sedan torsdag förra veckan. Jag har ställt om mitt sätt att tänka. Talat med min man, varit ute och gått på lunchen, lagt mig tidigare, tränat två Emma pass, träffat vänner, mamma och pappa. Kosten slarvar jag fortfarande med men jag är inte superkvinnan direkt. Allt måste ta sin tid.

Kroppen har haft träningsvärk från söndagen till onsdagen. Nytt pass och träningsvärk igen. En skön känsla, levande. Mina tankar har också legat i träning men det blir inte värk på samma sätt.

Det tar kraft, energi och tid att ställa om sitt tankesätt, att stanna upp och reflektera i vardagen. Mitt fokus ligger på det nu och jag känner mig hoppfull.

6 tankar om “En vecka sen sist..

  1. Hej, mina fina bloggvän, har tänkt på dig mycket, och undrat hur du har det, men har dessvärre inte hunnit skriva mer än korta kommentaren. Nu blir jag glad när jag läser detta inlägg, det känns som du är på rätt väg, vad härligt, men man kan inte göra allt på en gång 😀 …kosten hinner du med. Det viktigaste är att ändå vara igång, bra kämpat. Hoppas du får en underbar helg, många kramar till dig ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s