Det regnar inom mig…

Mitt inre skriker i fullt uppror. Jag ramlar och hoppas att jag inte går sönder i fallet. För vem ska plocka ihop mina skärvor och göra mig hel igen när jag inte själv vet vägen framåt?

Ironiskt nog har jag haft den bästa födelsedagen någonsin. Jag har aldrig haft så många bekanta och vänner som jag har nu och ändå känner jag den där känslan av vilsenhet. Vem är jag, vad vill jag?

Förmodligen perfekta offret för att bli medlem i en sekt, om det inte hade varit så att jag innerst inne nog är lite obstinat för det. Hur gör jag för att hålla mig hel i fallet eller ännu bättre hur gör jag för att inte falla alls?

Jag måste ha en plan! Jag har alltid en plan och fungerar inte den finns det alltid en reservplan. Det är bara det att ibland är känslor och förnuft i osynk.  Jag vet i stort sett vad jag behöver göra för att må bra.

Problemet är att hitta kraften att ta tag i det och på så sätt skapa en positiv våg av energi. Att reflektera är bra men det kräver en stor mängd energi och om den töms ut på andra helt irrelevanta saker blir kampen om kraften mycket svårare.

tryme

Översta fick jag av en kollega och den undre är ett vykort jag köpt på Lagerhaus. Har dem på jobb som en påminnelse om att tankens kraft är stor.

14 tankar om “Det regnar inom mig…

  1. Åhh, mina fina bloggvän, var ledsen jag blir för din skull. Väldigt tråkigt att höra att du inte mår bra, och jag önskar jag kunde göra nåt. Va rädd om dig och kämpa på, tänker på dig, tusen kramar till dig ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s