Du skapar din sanning

IMG_1711

Idag har varit en bättre dag än igår. Jag är fortfarande i Limbo men skymtar öppningen och ska bara ta mig dit.

Mitt liv är ett spel där jag är huvudpersonen. Hinder jag hittar på vägen är till för att övervinnas för att ta mig till nästa steg.

Målet är bli starkare och klokare för varje vunnen spel-nivå. Att reflektera över det jag är och har, samla ihop mig,  lära mig och gå vidare. Aldrig att ge upp. Dagen jag resignerar finns inte för då är jag inte längre jag utan en spillra av den jag vill vara.

Tur att jag inte befinner mig i The SIMS. K berättade igår att där kan personer dö av pinsamhet. En kvinna friade till sin pojkvän och fick nej. Hon blev så förödmjukad att hon dog av pinsamhet. Jag har ingen aning om pinsamhet i the SIMS kan botas men i verkliga livet är det inte livsfarligt utan bara jobbigt.

Det finns ingen värre fiende till oss själva än vårt eget väsen. Det du intalar dig är sant skapar din sanning. Vår hjärna är fantastisk på att forma och ge saker ett sammanhang baserat på tidigare erfarenheter. Det betyder inte alltid att det är rätt. Granska spåren din hjärna lämnar efter sig, konferera med hjärta, hjärna och själ för att få perspektiv. Behöver du kunskap, inhämta det. Utöka din värld. Samma sanning kan se helt annorlunda ut för två personer som upplevt samma sak baserat på vilka upplevelser som finns i bagaget. Subjektiviteten är svår att komma ifrån. Känslor är svårt att komma ifrån.

Ibland kanske vi behöver se mer objektivt på vårt eget liv för att ta oss framåt och inte fastna i Limboland för att känslorna inte är med oss.

4 tankar om “Du skapar din sanning

    • Tack, jag känner att den finns där. Som tur är så ska jag bara göra roliga saker i helgen så då får jag tankarna på annat och det ska bli skönt. Har varit en stressig vecka både på jobb och i mina tankar för övrigt så jag tycker att det är skönt att det är fredag. Kramar till dig. Ha en fantastiskt helg! 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s