AMRAP i 25 min = Nära döden på gröningen

ibland när man har det fantastiskt  som jag i går kväll tänker man inte alltid på att det finns en dagen efter också. Inte så att jag mådde dåligt imorse men jag kände mig kanske inte direkt i form för morgonträning heller. Å andra sidan hade jag redan sagt till Louise att jag skulle komma och det var nog bra för då kände jag mer press. Gäller att få in vanan igen efter semestern.

Mötte ett härlig gäng på Sportsgym idag, alla ansikten var bekanta, Ammi, Ylva, Emma, Anne, Kristina, Anita, Ulrika, Maria och Louise. Det känns hemtrevligt och mer genuint på något sätt att få se återkommande ansikten från gång till gång. Vi alla pratade ganska mycket både före och efter passet men Emma konstaterade att under passet var det knäpptyst och kanske inte så konstigt. Låt mig utveckla…

Om det var nära döden på gröningen i onsdags så var det en liknande upplevelse inne på Sportsgym idag med Lifestyle by Emma passet.

Första rundan körde vi i par. Där ena personen körde 50 hopprepshopp medan partnern körde spidersteps. Inga problem och vi körde två omgångar men när det var avklarat, dök följande upp:

amrap AMRAP står för As Many Rounds As Possible. Vi jobbade fortfarande i par och skulle tillsammans klara av de siffror som stod på tavlan. Vi körde alltså runt samma program i 25 minuter, där en översta övningen var den tuffaste.emmainstruktion Inför Clean and Jerk hade vi 20-kilosstänger och jag körde allt utom hoppet som Maria gör på bilden under. Jag fick inte in tekniken och känner att det är viktigare för mig att köra det andra korrekt. Tids nog kan jag lära mig clean and jerk också men inte idag. Jag lovar det var tillräckligt jobbigt ändå. Samtidigt älskar jag när Emma introducerar nya saker. Kul!stark Imponerad hur mycket styrka det finns i den här tjejen. När det är parövningar brukar jag och Maria teama upp. Hon är helt grym men så har hon träningsdisciplin också. Vi körde 5 var i början men på vägen upp mot fyrtio stycken kroknade jag till lite och det blev 4 någon och 3 en annan. Sista rundan vi körde bytte jag några stycken mot en 15 kg stång i stället. Den å andra sidan kändes tok för lätt.

Burpees inga problem och inte heller fällkniven eller armhävningar, men som pulsen åkte upp när jag använde stången. Det känns att kroppen arbetar med stora muskelgrupper. Till sist står man där helt urlakad, svetten rinner men samtidigt känner jag mig himla nöjd med mig själv. Jag är glad att jag gick ditt imorse för om jag tänker efter har jag aldrig ångrat en träning som jag gått på.

I morgon ska jag ha en helt annan övning, nämligen barnkalas för 18 ungar. Håll tummarna, som tur är kommer vi att vara 4 vuxna så det känns skönt.

alla

Hela gänget utom Maria som hann avvika och Emma som står bakom kameran.

8 tankar om “AMRAP i 25 min = Nära döden på gröningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s