Lite blandat och ha en fantastisk fredag

Min viktnedgång har stannat av lite och skämtsamt säger jag:

M: Det kanske är träningen (efter 2 ggr) som redan börjat bygga muskler.
E: Jag vill inte du ska bli muskulös bara lite smalare och när du är smalare kan du börja träna lite mer.

Medan K tycker att jag har en fullt naturlig mammakropp så vill E att jag ska gå ner i vikt även om E samtidigt säger att jag duger som jag är. Ibland så undrar jag vad som rör sig i mina barns huvud.

Häromdagen sprang jag i alla fall första gången på länge. Naturligtvis för att testa om det gick bra med tån och det gjorde det. Blev dock bara den lilla rundan. GPS:en fungerade inte men 15 min tog det för en sträcka som i vanliga fall brukar ta runt 17 min.

Kan tillägga att jag träffade en svart orm efter ungefär halva sträckan och sen steg adrenalinet. Antagligen på grund av lätt rädsla och hade man sett mig då hade jag nog varit en rolig syn. Medelålders kvinna i löparkläder vars ben helt plötsligt börjar gå som trumpinnar (och då pratar vi någon som trummar snabbt) med vilt stirrande blick på den gröna vägen framför sig (naturligtvis för att upptäcka om fler ormar lurade men det hade ju inte personen som såg mig vetat om).

Ha en fantastiskt fredag! Själv ska jag jobba och sedan gå på en bokrelease event. Annorlunda för mig och kul, ser fram emot det och kanske det blir ett inlägg på bloggen om det senare men som sagt ha en riktigt bra dag.

efterlopning

3 tankar om “Lite blandat och ha en fantastisk fredag

  1. Festligt inlägg, härliga kommentarer från dina flickor, och rolig beskrivning av dig själv rusandes från ormen 😀 Det var många år sedan jag såg en orm, men det kunde ju va bra så man får fart på löpningen 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s