Livets garnnystan

Livet är fullt av olika vändningar. Ibland kommer de så snabbt att det är lätt att trassla in sig. När det har skett och trasslet är ett faktum så är det mycket svårare att ta sig ut på andra sidan. Snabba vändningar kan också sätta tankarna i rullning om vad som är viktigast och vad som behöver prioriteras. Helt plötsligt kanske det som stod högst upp på dagordningen inte är det viktigaste längre. Ibland gäller det bara att överleva och finna sin strategi i livets garnnystan.

Ibland tenderar vi att glömma bort oss själva för att andras behov runt omkring oss är mer uttalade än våra egna. Det blir extra tydligt när det är trassel. Du har fullt upp med barn, partner, arbete och alla andra ”måsten” som ska göras, men har du tid för dig själv?

Om du inte tar hand om dig själv vilka signaler skickar du då till din omgivning. Är du värd att älska? Visa att du är det genom att styra din egen utveckling. Låt dina behov ta plats bland andras. Visa dina barn, närstående, familj och vänner att du tar hand om dig själv. Visa vikten av att ta hand om sig själv.  Lär dem du älskar att se sina egna behov och andras. Låt inget utesluta det andra. Både du och dem är värda det.
IMG_8519

Ibland är det bra att lyfta blicken för att se vägen framåt…

2 tankar om “Livets garnnystan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s