Rosa faran

Igår valde jag min födelsedagspresent. Det är över 10 år sedan jag hade en cykel senast. Då var det mammas gamla damcykel som jag använde. Nuförtiden finns det en uppsjö av olika varianter. När vi kom in i butiken sa J lite skämtsamt: Ska du verkligen ha cykel för fullvuxna. Förstår vad han menar för jag är bara 159 cm lång men nog klarar jag av en vuxencykel alltid. 😉 Har man väl lärt sig cykla så finns det där i ryggmärgen konstigt nog.

IMG_4960

För att göra valet lättare blev det provcykling av diverse modeller. Det kändes nästan som att vara hos en bilhandlare. Skeppshult har ett antal olika modeller tex Elit, Soft, Favorit, Natur. Inom dessa görs det ytterligare en uppdelning. Natur var indelad i Premium, Colour och den vanliga.

IMG_4967

Valet föll på en rosa tantcykel med högt styre, korg och en stor sadel. Perfekt för kommande utflykter! Förälskelsen blev uppenbar redan under provcyklingen och efter det nådde inga andra modeller fram varken till mitt hjärta eller min bak.

Tog en premiärcykeltur hem till huset och senare på dagen hann jag och J  även med en tur på 13 km 🙂 tillsammans. Vilken frihetskänsla att susa ner för backarna.

Tån känns inte alls när jag cyklar, så nu kan jag börja motionera igen. 🙂

6 tankar om “Rosa faran

  1. Åhh, vad roligt med en ny cykel, det är något alldeles extra, tycker jag 🙂 ..och vilken fin färg det blev 😀 Det är härligt med cykelturer, man kommer lite längre än om man går, önskar dig många härliga cykelturer 😀 Själv köpte jag en ny cykel för fem år sen, tror jag det var… och för tre år sedan stal dom den. Då blev jag riktigt förbannad, den var låst och inlåst i mitt källarförråd, att man inte kan få ha sina saker ifred – förutom cykeln stal dom även min kalluftsfläkt, trött man blir… sen dess har jag varit utan cykel. Va rädd om din cykel och cykla lugnt, kramar och trevlig helg till dig ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s