En blå tå

Det har gått två dagar och det som började som en liten blå missfärgning på stortån spred sig snabbt. Nu är tån blå både ovanpå och under. Jag har fått frågan om jag gått till doktorn men det har jag inte. I 99 fall av 100 när jag undrar över något så googlar jag.

Googlade blå tå och fick upp 406 000 resultat och en länk till 1177. Konstaterade att det nästan aldrig görs något åt brutna, svullna eller blåa tår. Inte för att jag vet om tån är bruten eller inte men ingen led ser ut att peka åt fel håll. Alltså är det bara att vänta på att svullnaden ska gå ner så att jag kan komma igång med träningen.

Har en av mina kusiner på besök och vi gick en runda idag. Jag linkade mig fram, men det gick ändå rätt bra. Håller tummarna att det ska bli ett snabbt tillfrisknande så att jag kan ge mig ut och springa. Tills dess får jag leva på gamla meriter och hoppas att konditionen inte blir alltför lidande.

Konstigt egentligen, när något fungerar eller är som det ska jublas det inte direkt över det. Det ska bara vara så och vi tar det för givet.  När något går fel däremot och man inser hur beroende man är tex av en sådan banal sak som sin stortå för att gå normalt är det himla lätt att gnälla över det.

Nu har jag ojat färdigt. Nästa gång alla mina tår är friska ska jag ge dem en egen liten hyllningssång när ingen hör och ser. 😉
IMG_4752Bilden har inget med inlägget att göra förutom att att jag tänkte att det är trevligare med en blå bild av Ringsjön från en av mina promenader häromdagen än att visa min blåa onda tå. Ha det bäst!

16 tankar om “En blå tå

 1. Hoppas du snart är på G i löparspåret igen 😀 Nej, det är först när något inte fungerar eller inte är som det ska som vi klagar… jag blir lite nyfiken på din hyllningssång, hi hi 🙂 Vilken härlig bild, och underbara moln. Önskar dig en underbar fredag, många kramar till dig ❤

  Gillad av 1 person

   • Härligt med en perfekt fredag 😀 Vädret har ju visat sig från sin bästa sida idag, men det är redan lite höstkänsla ute. Jag har också haft en bra fredag på jobbet, och nu har redan jobbat en hel vecka, det är inte klokt vad tiden går. Om vädret nu blir som dom utlovat i helgen, så tänker jag göra en fotobok från Englandsresan, blir det mot förmodan fint väder så tänkte jag åka till den gamla bilskroten i Ryd, http://www.samlaren.org/bilkyrkogard/ – det känns som det kan bli en bra helg. Trevlig helg önskar jag dig, min bästa bloggvän. Kramar ❤

    Gillad av 1 person

    • Låter roligt vilket som. När det gäller bilskroten i Ryd så har jag nog varit där med min pappa. Mina föräldrar bor inte så långt från Ryd. Låter precis som du säger en bra helg vilket som. Jag ska passa på att klämma ut det sista nu av semestern innan jag börjar jobba på måndag. Tack för de fina orden min bästa bloggvän 🙂 ❤ Önskar även dig en fantastiskt trevlig helg. Tusen kramar till dig du finaste. ❤

     Gillad av 1 person

     • Hoppas du kan njuta av dina sista lediga dagar, trots att vädret kanske inte är det bästa, känns väldigt mycket höst idag, regn och blåst… och som du kanske förstår så blev det ingen bilskrot idag, vad kul att du har varit där 🙂 Jag hoppas det blir bättre väder nästa helg. Jag försöker samla och organisera bilderna till min fotobok, det är ett svårt men ett roligt arbete 😀 Har inte bestämt upplägget ännu, men har nog alla bilder klara som ska vara med. Det får ta sin tid helt enkelt, vill inte skynda fram ett halvdåligt resultat. Tusen kramar ❤

      Gillad av 1 person

    • Häftigt med bilskroten, kollade in länken nu och dit vill jag också en dag. Hoppas vädret tillåter dig en utflykt, själv ska vi till Blekinge för att fira ett kusinbarn i alla denna regn och rusk. 😀

     Gillad av 1 person

     • Ser fram emot ett besök på bilskroten, när det nu än blir. Hade varit mysigt att vara där riktigt tidigt en morgon, när dimman fortfarande dröjer sig kvar innan solen har lyckats tränga bort den! Hoppas ni får en bra dag i Blekinge trots vädret. Blekinge är fint, tycker jag. Fortsatt trevlig helg, kram ❤

      Gillad av 1 person

      • Det förstår jag, verkar riktigt häftigt när jag kollade in din länk och kan nog bli riktigt fina bilder. Nästa gång jag är hos föräldrarna kanske jag får passa på att åka dit. Vi hade super i Blekinge men var inne hela tiden. Ja, inte barnen de stack ut när det var uppehåll och hoppade studsmatta men vi andra satt inne och pratade. Det var väldigt trevligt. Kram

       Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s