En fantastisk dag och kanske en bruten tå?

Åldersnoja, vad är det? Inget som jag lider av i alla fall, att fylla 40 igår var helt fantastiskt. Vilken härlig födelsedag och min fina familj firade mig sannerligen. Vi tillbringade en heldag på Bjärehalvön och besökte Hovs Hallar naturreservat

Fick två underbart stora A4 kort hem i brevlådan, en del sms och telefonsamtal samt ett antal grattishälsningar på facebook. Eftersom bilder säger mer än 1000 ord så får ni nu här tusentals ord i en bildkavalkad med kanske någon mening instucken här och där. 😉

IMG_4847Kortet hade ett rim som E kommit på. ”Till mig kan du använda lås och nyckel för jag är nämligen en cykel”
IMG_4848 Återstår bara att välja ut cykeln också och det ska bli roligt. Jag har inte haft cykel sedan vi bodde i Malmö och det är många år sedan. Av Kajsa fick jag ett par helt underbara blomörhängen och ett presentkort på att hon skulle fixa mina naglar. Jag blev så glad.IMG_4085När vi begav oss hemifrån så regnade det men när vi väl kom fram så kunde vi trots blåsten äta lunch ute och E konstaterade att detta borde vi göra oftare för nästa mening undra vad vi skulle göra hela dagen.  K är fotograf.
IMG_4830När vi lämnade parkeringen och gick ner så fanns alla dessa härliga stenformationer som någon byggt. Svårt att ge dem rättvisa med bilden men det såg fantastiskt ut.
IMG_8697Barn och vatten… E glömde helt det hon sagt vid lunchen och när vi lämnade på kvällen så undrade hon om vi kunde åka hit fler gånger.
IMG_4797 IMG_4789
IMG_8715IMG_8718E hittade en tron och ville knappt lämna den för den var så uppenbart perfekt anpassad för henne.

IMG_8725IMG_4834 IMG_8733 Naturen är så växlande från olika håll och fantastiskt vacker.IMG_8726 IMG_8727Vi tog oss ner på andra sidan och hittade en bunker som vi ville utforska.IMG_8729 Vägen dit var lång och mödosam…IMG_8738 …men vi erövrade den. Den var igenmurad så det blev inte mer än så och det var efter denna långa mödosamma färd som jag vid nedstigningen trampar på en sten som vippar till och jag känner hur det händer. Tån böjs och det gör oerhört ont. När vi kom fram till bilen så kunde jag konstatera ett blåmärke på stortån. Det känns som jag har en airbag under till, fast den dämpar inte direkt. Idag gör det nästan ondare så jag anar att motionen får vänta ett tag den närmsta tiden.IMG_4839Framåt kvällen begav vi oss till Kullens kök där jag och Jesper avnjöt en kulinarisk matresa och barnen åt vedugnsbakade pizzor. En riktig pärla med både ute och inneservering som varmt rekommenderas. Havsaborren och Oxtartaren var helt gudomlig.
IMG_8744

Jag vill tacka livet ;- ) för en helt fantastiskt dag.

7 tankar om “En fantastisk dag och kanske en bruten tå?

    • Min tå är ganska blå och det gör ont när jag går så jag får nog ta det lugnt med både löpning och längre promenader några veckor framåt. Men min födelsedag var fantastisk härlig och kul att du gillade bilderna. Jag älskar havet så det var rätt plats för mig. Många kramar ❤ 😀

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s