Livets förgänglighet

IMG_2297

Ibland påminns vi om livets förgänglighet, stannar upp i en skälvande sekund och tänker tillbaka.

Tänker på det vi har nu och påminns om att vi inte har det för evigt.

Tänker på dig.

Tänker på de som står nära.

Tänker på glädjen av att leva när vi är friska.

Tänker på befrielsen av att sluta andas när jag levt mitt liv.

Tänker på de som redan lämnat och som lever så länge de finns i våra minnen.

Minnen kommer upp till ytan. Tankar flyter in i varandra. Vi kan aldrig veta vilken stund som är den sista.

5 tankar om “Livets förgänglighet

    • Tack Susan, min moster gick bort i natt när hon sov men hon var gammal (över 80) och dessutom hade hon haft en rolig dag igår och vad jag förstår efter att pratat med min mamma så tror jag att hon ville dö så det var nog för det bästa. När sånt händer dock så sätter det tankarna i rullning och jag tänker på när jag var i tonåren och bodde hos henne och hennes man. De brukade alltid kalla mig Johanna och eftersom jag inte kunde vissla så brukade hennes man nynna på ”Kan du vissla Johanna” fast på ett kärleksfullt sätt. Har bara ljusa minnen och tror att hon får det bättre där hon är nu. Tusen kramar till dig och tack för att du frågar. ❤

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s