En nyttig dag

bad

Klockan 08:05 stod jag och min man ombytta och redo att kasta oss i poolen som finns här på området. Ja, min man var betydligt mer redo än jag, för han simmade nästan 4 längder innan jag hoppade i. Hade det inte varit för de tre dagarnas bad i Finland hade jag antagligen inte ens gjort det.

Solen sken och vattnet glittrade och när jag simmat en längd kom jag på mig själv att njuta. Njuta att simma mot solljuset och känna värmen mot ansiktet samtidigt som mina lemmar återhämtade sig av den första chocken. Det blev 20 längder totalt, inte så mycket med tanke på att poolen är 15 17 meter lång, men fullt tillräckligt för denna första dag i en betydligt sundare semester än jag haft hittills. I alla fall när det kommer till mat.

I Finland åt jag bra mycket mer än vad som var lämpligt för en kvinna i min ålder. Jag åt också betydligt mer sötsaker och gluten än vanligt. Resultatet är en något ungdomligare Fru Månsson, i alla fall i ansiktet. Jag har fått värsta akneattacken både på bröst och i ansiktet och jag vet att det beror på maten. Detta betyder med andra ord att jag kör en liten uppstramning av maten för att det inte ska se ut som jag har röda hund när jag återkommer till jobb efter semestern. 😉 

Min man siktar på att vi ska äta Paleo nu och ett tag framöver samt att simningen ska bli en morgonrutin under den fortsatta semestern. Ska också få in promenader varje dag, styrketräning och en och annan löptur. Vi får se hur det går men jag kan ju inte ge upp på förhand, eller hur? 😉 Vill bara säga att undantag finns naturligtvis som min kommande födelsedag för då vill jag äta choklad. Fullkomligen älskar det.

4 tankar om “En nyttig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s