I am back but I am not behind the mask… ;-)

Min blogg har varit rena öken i en veckas tid för jag har varit och hälsat på släkten i Finland. Nu är jag tillbaka och tänkte försöka skriva ihop lite inlägg och visa bilder från veckan som gått. Bli med andra ord inte orolig om det blir några stycken inlägg de kommande dagarna. Det är inte jag som blivit galen utan bara jag som kommer att skriva av mig lite nu när jag har min dator och egna uppkoppling igen.

Det har varit bastu, bad i kallt vatten och mycket mat. Jag har förtjänat min titel som badkruka och trots den så har jag badat i Saimaas kalla vatten inte en dag utan tre dagar. Fast jag värmde upp mig i bastun först och hade jag inte doppat mig så fruktar jag att både min man och mina barn hade kastat i mig. Ni förstår nog nu att jag hade inget val direkt. 🙂 K filmade mitt första dopp och låt oss säga så här, det var kallt och jag skrek när kylan omslöt kroppen.

IMG_4286

Jag lovar, det är jag som finns någonstans under plasket.  18 grader kallt, brrr men jag gjorde det.

2 tankar om “I am back but I am not behind the mask… ;-)

  1. Hjärtligt välkommen tillbaka ❤ Jag ser fram emot dina kommande inlägg från semestern i Finland, skulle inte vilja kalla dig för badkruka om du badar i 18-gradigt vatten, för det är ju iskallt, du är modig du 😀 …eller du hade kanske inget val 🙂 Kram ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s