Snigel wars

Nu har jag smugit som en tjuv om natten och dekapiterat huvuden av sniglar, närmare hundratalet känns det som. Jag brukar inte vara sent ut på kvällen men idag var jag det och när jag såg alla sniglar så kände jag att jag inte hade något val och blev massmördare av värsta sorten.
Jag gav även myggorna världens fest innan de dog. Nu är trädgården ett stort antal sniglar färre, några mygg färre och jag har en känsla av att detta var första slaget i stort kommande krig. Gäller att vara redo med andra ord.

4 tankar om “Snigel wars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s