Mitt bestämda liv..

IMG_5450

Jag hade en plan över mitt liv.  Jag hade krav som utvecklades efter hand tills jag träffade min nuvarande man.

Jag skulle hitta en bra man att dela livet med. En man som drack måttligt eller inte alls, en man som fällde ner toasitslocket efter toalettbesöket, en man som gillade katter. Jag önskade mig friska barn och en bra inkomst. Jag önskade mig bra vänner där jag kunde vara mig själv och bli omtyckt för min person.

På min väg har det funnits dalar, flera stycken, men jag har alltid rest mig ur dem lite starkare och lite klokare. Det finns inget som så väl kan ge en insikt om det egna jaget som riktigt jobbiga upplevelser. Jag har lärt mig att behandla det som oväntade gåvor, visst är det jobbigt men i slutändan har det alltid ordnat sig till det bästa.

Jag har uppfyllt allt det jag önskade mig förutom det med katter. Min man är allergisk och konstigt nog saknar jag inte katterna. Förr tänkte jag alltid att den dag J lämnar mig så ska jag bosätta mig i en stuga, lära mig sticka som mormor gjorde och ha en katt som sällskap och mycket böcker. Jag älskar att läsa och har alltid gjort det. Jag var en riktig bokmal när jag var yngre. Nu läser jag inte riktigt lika mycket länge men när jag hittar en bra bok så njuter jag fortfarande lika mycket. I takt med att livet ändrats så har även mina behov. Om jag någon gång blir ensam vill jag umgås med mina vänner, fortsätta att utveckla min personlighet och leva livet till fullo.

Fast jag har det bra, har jag på senare tid känt en känsla av rastlöshet. Jag har allt, borde jag inte vara nöjd då? Under hela mitt liv har jag alltid strävat efter nya saker och när de har uppfyllts så är det alltid nya saker som dyker upp. Jag vet inte mitt mål just nu men jag vet att min resa mot att träna mer bara har börjat och jag kommer att fortsätta. Jag vet också att jag är värd all kärlek i världen och framförallt är jag värd att älska mig själv. För det är först när vi älskar oss själva som på riktigt kan vara ett stöd i att älska andra människor och finnas där för dem.

Jag önskar er alla en riktigt underbar helg! Kram.

4 tankar om “Mitt bestämda liv..

 1. Så bra skrivet 🙂 Motgångar/dalar gör oss för det mesta både starkare och klokare om vi väl lyckas ta oss igenom. Dessutom så når vi inte ända upp till toppen om vi inte har varit på botten. Många kramar till dig ❤

  Gillad av 1 person

  • Tack, håller med din reflektion också så glad över dina kommentarer igen. Har saknat dem och att inte höra från dig. Så glad att du är tillbaka och hoppas att du och jag kommer att fortsätta att följa varandra. Många kramar till dig också och önskar dig en trevlig lördagkväll och en fin söndag. Imorgon ska vi åka till skärgårdsstaden Parainen eller Pargas på svenska. 🙂 ❤

   Gillad av 1 person

   • Tack, jag har saknat dig också och dina kommentarer, skönt att få några livstecken från dig iaf. Det blir ju lite si och så med uppkopplingarna när man inte är hemma 😀 Jag hoppas verkligen att vi kommer att fortsätta följa varandra, du är min bästa cybervän, tack för att du finns ❤ Ha en underbar lördagskväll, och en trevlig dag i morgon. Många kramar ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s