Lill-kusinen

Mina barn kommer att få en lill-kusin i december månad. Det blev glädjeyra i det Månssonska hemmet. Jag blev jätteglad och ser framemot att få en liten inom familjen igen.

K har längtat efter en lill-kusin att ta hand om och har erbjudit sig att passa hen hur ofta som helst (kan vara att hon ångrar sig sedan ;-). Vi alla spekulerar i om det är en pojke eller flicka men är lika glad för vilket. En sak är säker, i K har lill-kusinen en lojal kusin alla redan.

E har varit lite svalare i sitt mottagande och hade helst velat ha en lill-kusin i samma ålder. Hon har dock börjat ändra sig och med det se vissa fördelar och mer eller mindre utsett lill-kusinen till hennes blivande ”elev” Hon ska lära hen att inte peta i näsan för det gör man inte. Lill-kusinen kan också användas som ett blivande vapen mot storasyster (Sofie, jag ska göra allt för att detta inte ska inträffa 😉 ). Igår hade vi nästkusinerna O och E på besök. Tillsammans med E sprang de runt och jagade K när E sa med ett finurligt leende: Jag ska göra lill-kusinen till medlem av vårt gäng och lära lill-kusinen allt jag kan om viktig militär strategi.

Jag undrar vad detta ska sluta? En sak vet jag,  lill-kusinen, du kommer att vara efterlängtad av många när du väl kommer ut från den varma trygga tillvaron i magen. Vi längtar redan! ❤IMG_4149 IMG_4150 IMG_4148 IMG_4147

2 tankar om “Lill-kusinen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s