Den finaste överraskningen

På fredag eftermiddag efter jobb tog jag tåget in till Malmö för att träffa min fina kompis Sara. Jag var stressad och uppriven för att det hade hänt en tråkig sak på eftermiddagen och humöret var inte på topp.

Vi hade stämt träff vid kanalen utanför MQ och vi satte oss på trapporna vid kanalen och började prata. Plötsligt kommer min svägerska förbi. Hon jobbar, bor i Malmö och är helt underbart trevlig.  Jag undrade om hon inte ville sitta ner en stund. Vi pratade på om allt möjligt och jag nämner min kompis Cecilia. Precis när jag säger hennes namn känner jag en hand på min axel. Det är Cecilia. Cecilia som inte alls bor eller jobbar i Malmö.

Det går upp ett ljus. Jag vänder mig mot Sara och säger: Det känns lite planerat. Hon ler ett finurligt leende och jag inser att visst är det planerat. Jag fylls upp av en inre känsla av glädje och känner mig varm i hela kroppen.

Sara har gjort detta för att fira min kommande 40-årsdag. Tack för den bästa överraskningen på länge, att få träffa dig och alla dessa tjejer som jag tycker så mycket om och att bara få vara. Jag kunde inte önskat mig en bättre present eller överraskning. Tack Sara, Sara, Cecilia, Sofie och Camilla för att ni gjorde min kväll helt fantastisk och för att ni är så underbara vänner.

IMG_4045

Tack för att du är en så underbart fin vän, Sara!

IMG_4049

❤ Här sitter vi och njuter av Cava och chokladdoppade jordgubbar i helt underbart väder.

IMG_4051

Coola och klokaste Cecilia som är så lik mig när det gäller många saker, fast kanske inte coolheten då, den har jag aldrig varit bra på.

IMG_4054

Sofie som jag känt i 17 år. Sett dig växa upp från tonåring till en helt underbart fin kvinna som verkligen tänker på allt och alla. Så glad att du finns i vårt liv.
IMG_4053

IMG_4146

Andra Sara hade vikt en underbart fin pappersblomma. Älskar den! Otroligt fint gjord och av fantastiskt papper. Tack! ❤
IMG_4067

På tapasrestaurangen Escama i Malmö hade vi äntligen blivit alla sex när finaste Camilla anlände <3. Vi hade fantastiskt väder, god mat och bara helt underbart trevligt.
IMG_4060

Menyn, det var väldigt gott.IMG_4061

I väntan på maten men då fick jag också min present i form av väldigt fina örhängen från Drakenberg Sjölin. Älskar örhängen. 🙂 Fick också ett jättefint kort som jag tänkte rama in.

IMG_4145
IMG_4086Efter Escama tog vi kaffe/te och lite sött på Condeco där vi också rundade av. Perfekt avslut på en perfekt kväll och antagligen en perfekt uppladdning inför loppet jag hade på lördagen, för det gick över förväntan.  Tack än en gång! ❤

2 tankar om “Den finaste överraskningen

  1. Tack själv fina mia. Det var verkligen en mysig kväll. Du tänker alltid på alla andra och försöker alltid hitta det positiva med alla människor. Nu var det verkligen din tur att bli lite ompysslad och att vi fick visa dig hur mycket vi tycker om dig.
    Tänk att vi till och med kunde sitta ute…. Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s