Längtar fortfarande…

..och idag är jag på betydligt bättre humör. Tack alla ni som säger åt mig att inte ställa så höga krav på mig själv. Jag behöver nog påminnas då och då. Semester ska vara mer bara vara än måste och borde.

Jag är tacksam för alla ni fina människor i mina närhet, gamla vänner, nya vänner, bloggvänner, kollegor, bekanta, träningskompisar, släktingar och andra som förgyller mitt liv. Ni anar inte hur mycket det betyder att ni tänker på mig och jag hoppas att jag kan vara ett lika fint stöd när någon av er behöver det.

Ni kanske har märkt att det inte publicerats några träningsinlägg denna veckan. Det beror på att jag har och har haft problem med vaden. Avsaknaden av träning har bidragit till mitt något griniga humör denna veckan men inte enbart. Träning är bra vid frustration och det ger mig jättemycket. Har ett lopp inplanerat nu på lördag som jag hoppas kunna genomföra. Håll tummarna för mig och min vad!

I väntan på träning så duger promenader med familjen minst lika bra. 🙂IMG_4033
IMG_4029

2 tankar om “Längtar fortfarande…

  1. Ja, under semestern ska man bara ta hand om sig, och njuta av att just slippa så många måsten, och inte ställa så höga krav. Det behöver vi nog alla bli påminda om, lite då och då, och kanske inte bara på semestern 😀 Tack själv vännen, du är ett enorm stöd ❤ Åhh, va roligt med ett lopp, hoppas nu du kan genomföra det, heja dig, jag håller tummarna 😀 Promenad med familjen låter som ett bra alternativ till träningen, härligt 😀 Kram ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s