Jag längtar efter..

..min semester.

Gå ner i vikt – semester
Träna extra mycket – semester
Känslokris – semester
Jobba mindre – semester
Städa mer hemma – semester
Städa bilarna – semester
Bry sig om vad andra tänker – semester
Träffa vänner – semester
Träffa familj och släkt – semester
Resa – semester
Sluta tänka – semester
Sova länge – semester
Vara uppe sent – semester

Semestern borde väl vara universallösningen på allting och det som inte går att lösa under en semester, finns lösningen för det?

Det klart om semestern blir fullproppad av allt möjligt så tenderar semestertanken att falla bort men varför göra något nu om du kan göra det på semestern.

Känner mig full av ironi idag, det har verkligen inte varit någon bra dag känslomässigt men en desto bättre kväll. Jag är inte säker på vad som är ironi eller verklighet i detta inlägg. Känner mig bara grinig. Det är semester om två dagar då skall väl livet vara på topp om något, eller?

IMG_1561Så här känner jag mig idag, ganska tom i huvudet.

10 tankar om “Jag längtar efter..

 1. Det låter som din dag inte var så bra igår, men jag är glad att kvällen blev desto bättre – då får i alla fall den dåliga dagen ett bra slut 😀 Jag hoppas du får en underbar semester, och att du inte ställer för höga krav på dig själv, utan att du hinner njuta och bara vara 😀 Ha en bra dag, och tusen kramar till dig ❤

  Gillad av 1 person

  • Den blev mycket bättre och idag har det varit riktigt bra. 🙂 Hmm, du är inte den enda som säger till mig det där med kraven så det tål att reflekteras över. Tusen kramar till dig, hoppas att du haft en bra dag och att du får en ännu bättre kväll. Ett par dagar kvar till din resa nu och jag hoppas så att du får det alldeles underbart finaste du. ❤

   Gillad av 1 person

   • God kväll vännen 🙂 Just nu är jag oroligt rastlös, har svårt att ta mig för nånting, jag går bara och dräller… Den här veckan känns som en enda lång väntan, lite resfeber antagligen 😀 Ikväll har jag tvättstugan och imorgon står det packning på schemat 😀 …och sen bär det iväg, så skönt och så roligt det ska bli! Du jobbar bara en dag till och sen har du semester, eller hur? Fyra veckor? Jag hoppas du får en underbar semester, och att du tar hand om dig 😀 Det blir nog lite uppdateringar på Instagram iaf, kanske nåt inlägg här också – annars blir det nog ett gäng när jag väl är hemma igen 😀 Tusen kramar tillbaka och tack för att du finns ❤

    Gillad av 1 person

    • God kväll 🙂 förstår precis och kände precis samma sak innan vi åkte iväg. Resfeber helt klart. Det känns som du är så väl värd en semester så du får tankarna på annat och jag håller tummarna på att fotoinspirationen ska ligga på topp. Yes, jag jobbar bara imorgon också, sen så – semester. Mer än du som sagt att jag inte ska ställa så höga krav på mig själv utan bara vara. Jag ska verkligen försöka. Du får också ta hand om dig. Lägg gärna på insta :-). Ser fram emot kommande inlägg. Tusen kramar till dig och tack för att du finns också. Lova nu att ta hand om dig och öppna dig för nya intryck och känn känslorna flöda genom kroppen. 🙂 <3<3<3 till allra finaste du som gör mig så glad när du skriver och peppar mig.

     Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s