Bloggpaus på några..

.dagar minst. Säger bara till eftersom jag försökt att skriva något nästan varje dag och jag vet att vissa av er kollar in ibland. Just nu tar bloggen mer energi än den ger och jag känner att jag kanske behöver fokusera mer på hemmet denna kommande vecka för det känns som om jag ligger efter i allt och det är ingen rolig känsla.

Det är bara det att jag också tyckt att det är väldigt roligt att skriva och jag har nog känt att det behövts. Om det inte skulle komma något inlägg innan midsommar så önskar jag er en trevlig midsommar i förskott. Många kramar!Finland2011 394

8 tankar om “Bloggpaus på några..

 1. Du sa det själv: Tar mer energi än det ger. Och det är ju din blogg. Givetvis dalig trevligheter för mig som följare men DINA tankar och reflektioner som ska få utrymme. Låter bara nyttigt med paus om du känner att du behöver det. Ha en underbar paus och härlig midsommar!

  Gillad av 1 person

  • Tack Linda, tror jag hittar tillbaks igen snart, när hemmet kommer ifatt och kanske även att jag kommer ifatt mig själv. Fick dock underbara nyheter idag så jag fick nästan lite blogglust av bara det men nu känns det dumt att skriva när jag precis deklarerat bloggpaus så det får vänta tills slutet av veckan. Kram och önskar även dig en härlig midsommar.

   Gilla

  • Tack 🙂 såg att du också hade startat nytt, ska kolla in det lite mer sedan och kommentera det. Spännande, ska bli roligt att få läsa mer av dig och få ta del av din vardag lite mer. Med risk för att låta tjatig, många kramar igen. ❤ 🙂

   Gillad av 1 person

   • Ja, vi får se vad det blir med den nya bloggen 🙂 Har fått lite inspiration från dig både när det gäller träning och att skriva inlägg, så jag blev lite sugen på att utveckla detta (både träningen och skrivandet). Jag ville inte blanda ihop det med min fotoblogg, så därför startade jag en ny, och jag tycker det är ganska kul att blogga 🙂 Roligt att du tycker det ska bli intressant att läsa lite mer av mig. Vem vet, det kanske inte alls blir intressant, ha ha 😀 Sköt om dig, många kramar ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s