HIIT-träning utan Emma men med Göran..

..och det kändes bra men konstigt. Saknade dig Emma!  Fast eftersom A och U var där och gjorde mig sällskap så kändes det nästan som ett Emma-pass. Fast jag tror inte att Göran har ögon i nacken ;-). Tror jag nämnt det i något tidigare inlägg men HIIT står för Högintensiv Intervallträning.

IMG_3806

Passet var indelat i två delar: A som kördes individuellt och B som kördes i team. Jag teamade med A och U och tillsammans körde vi det antal av övningarna som står inom parenteserna på B. De andra siffrorna var anpassade för ett tvåmanna-team.

IMG_3802

Började med marklyft, kändes bra men eftersom jag inte hade Emma där och vill hålla på tekniken så körde jag 10 kg mindre än senast och landade på 30 kg. Med facit i efterhand hade jag kanske kunnat ta 40 men ibland är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Efter 3 rundor med marklyft och slam ball så gick vi in på nästa övning som bestod av pullups och wall balls. Om vi säger så, pullups är inte riktigt min grej men med hjälp av gummiband så går det hjälpligt i alla fall. 🙂

IMG_3809

A hjälpte mig med foto, tror vi är strax innan runda tre ska börja och jag är ganska trött. Tack Pagmyrskan för hjälpen. 🙂
IMG_3810

Tur att det inte är vattenytan jag ska hålla mig uppe över. 😉IMG_3811

Viss lättnad infinner sig och jag är glad att jag hann testa detta på det senaste pt-passet jag hade.

IMG_3807

Vila bör man annars dör man och framförallt när det är burpees nästa.

IMG_3812

Efter avklarade burpees så ska vi köra 80 stycken over the box tillsammans. Vi alternerade med att gå upp för boxen eller hoppa jämfota och sedan ner på andra sidan. Två körde hela tiden medan en vilade. Efter körde vi abmat crunch, armhävningar, utfallshopp och mountain climbers eller Hill climbers som Göran kallade det.
IMG_3813

Dags för GTO, pagmyrskan körde 10 kilo, bra jobbat men jag nöjde mig med 5. Insåg att jag nog kunnat ta tian i alla fall. IMG_3814U hänger med och jag vilar. Snart är det dags för att köra burpees to box och att efter varje burpee hoppa upp på lådan.

Vi avslutade med pullups och efter det var jag helt färdig. Ett jättebra pass men kanske inget för nybörjaren. Jag har en jättebra grund från all min träning med Emma och jag är så nöjd när jag märker hur mycket jag lärt mig de senaste månaderna och att jag blivit starkare. Det finns en hel del kvar att göra så det är bara att fortsätta. Jag hoppas att denna sommar ska bli min träningsrikaste hittills men den som lever får se. Önskar er alla en fortsatt skön helg.

4 tankar om “HIIT-träning utan Emma men med Göran..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s