Hopp zonen.

Har en träningskompis som också går på Emmas pass och har Emma som PT och kände så väl igen mig när jag läste hennes blogginlägg för dagen så här kommer det på min blogg också. Håll till godo, hjärnspöken har vi väl alla. 🙂

Livet i ord och tankar

Att träna styrketräning handlar i mitt fall så mycket om att försöka komma ur min bekvämlighetszon. Att göra saker jag tvivlar på att jag kan, orkar eller vågar göra. Det får mig att odla skinn på näsan och gör att jag kan sträcka på mig en centimeter till utanför boxen. Men allt för ofta stoppas jag av små hjärnspöken som viskar ”det där går nog inte…”

Dagens PT-pass innehöll bland annat box jumps, vilket är precis som det låter. Man ska hoppa jämfota upp på en box (låda). Min box som jag skulle hoppa upp på är lägst 50 cm hög och kan höjas till 70 cm, men något lägre fanns ej 😡😡😡 jag har ALDRIGT hoppat jämfota så högt och gissa om hjärnspöket kom fram?!?! Emma, min underbara tränare såg ”spöket” och vi började skola in mig på ca 15cm, där vi sen höjde 5 cm i taget. Vipps…

Visa originalinlägg 60 fler ord

2 tankar om “Hopp zonen.

  1. Ja, åh vad jag känner igen mig med hjärnspökena. 🙂 Sitter precis och velar om jag vågar hänga på på passet ikväll eller jag ska vänta lite och fortsätta med min grundträning. Rädslan finns där att kliva ur det trygga, och tänk om jag inte orkar och det blir bakslag…och så vidare. Jag tror inte jag kommer med ikväll men däremot ska jag gå till mitt vanliga gym och köra lite och har som mål att komma med längre fram på Emmas pass. 🙂
    Kramar och ha en fin dag och tusen tack för all träningsinspiration

    Gillad av 1 person

    • Bara säg till när du känner för att hänga på, jag orkar inte alltid allt på Emmas pass men det är bara att försöka och vips inser man att det är fortfarande lika jobbigt som när du började. Inte för att du inte har utvecklats utan för att du hela tiden orkar mer och tar i ännu mer. Roligt att jag kan ge inspiration och många kramar till dig. Ha en underbar kväll. ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s