Yrselanfall kanske av lycka, vem vet? ;-)

Tränade igår på Emmas pass och som jag längtat. Jag vill bara komma igång med träningen och löpningen så att allt börjar komma in i gamla hjulspår igen. Känns som om det inte funnits någon regelbundenhet alls sista tiden när det gäller träningen. Jag vill verkligen inte hamna tillbaka till soffsittarlivet, för detta är året som jag ska bli starkare, friskare och mer tränad än jag varit på många år.

Efter uppvärming så bestod passet av intervallupplägg på följande övningar: Knäböj, armhävningar, fällkniv, burpees och plankan. Först 60 sekunder på vardera övning och sedan ett par minuters vila. Därefter en runda till på 50sek, 40sek, 30sek, 20sek och 10sek. Efterhand som tiden för respektive övning minskade så blev också tiden för vila mellan varje runda mindre.

Jag tog nog i lite mer än jag borde för jag fick ett yrselanfall. När vi var nere på slutet av näst sista rundan så fick jag lägga mig ner och vila. De andra kämparna fortsatte och körde en extra övning när alla står i planka på rad och så ska en efter en över och under de som ligger i plankposition.

Det här med yrselanfall har hänt innan. Det är länge sedan nu och hände ett par gånger i början av min nya ”träningskarriär” ;-). Förhoppningsvis kommer det inte att hända igen på ett tag.

rep

Vi tog ingen bild igår så det får bli en gammal bild från träningslokalen istället. Vi körde dock inget rep igår och det är bra för jag och repet har verkligen ingen bra relation.

10 tankar om “Yrselanfall kanske av lycka, vem vet? ;-)

 1. Åhh, vad du kämpar och sliter, va duktig du är. Olustigt med yrselanfall, fick också det nån gång när jag började träna, vet jag. Tror absolut att det är av lycka 😀 Imorgon har jag bokat in mig på ett spinningpass. Jag måste komma igång igen, så nu när jag berättar så kan jag ju inte smita 😀 Ps. Jag hatar burpees… 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Sitter i soffan och känner mig sååå nöjd 🙂 Det blev ett tufft och intensivt spinningpass, helt underbart. Det är ju så härligt att träna, så nu kör vi – imorgon blir det Zumba, jag älskar att dansa, det ger en otrolig energikick. Önskar dig en fortsatt trevlig kväll, kram ❤

  Gillad av 1 person

  • Kram till dig, vad underbart det låter! Fortsatt trevlig kväll till dig med. Imorgon ska jag träna ett Emmapass :-), det ska bli roligt. ❤ Tack för att du rapporterade tillbaka och kul att du låter så peppad. Kramar

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s