OMG, 65 kilo..

är lite mycket till mina 159 centimeter över jorden. Resan har alltså inte enbart varit positiv. Trots alla dessa promenader så har vikten ökat med nästan 1.5 kg och nu kan jag nog inte skylla på muskler längre. Tur att jag inte bor i USA på heltid. Hur ska jag nu hinna bli fit och faboulus till min 40års-dag. Nåja, fabolus är jag ju redan 😉 handlar nog mer om den andra biten.

Ni som har svårt för sådana här viktnojainlägg eller kanske tom tycker men hon är ju smal stackarn. Ni får helt enkelt stå ut för min kropp är inte gjord för att vara 65 kilo. Jag vägde ju 66 när jag födde ut K. Nu inbillar jag mig inte att jag ska komma ner till 52 kilo igen (som jag vägde innan tjejerna). 58 kilo hade varit precis lagom.

När jag var i New York så hade jag kanske inte alltid de snyggaste kombinationerna ihop med mina klänningar när det gällde skor vilket ni kommer att få se på bilderna nedan. Faktum är att E uttryckte sig ungefär så här..

E: Mamma, vilka ”snygga” skor du har till din klänning idag..
Jag: Tack
E: Allvarligt…

När vi var på National museum of American history tidigare i veckan så fick jag verkligen tillfälle att testa min vikt fast hur den hade varit i rymden på olika platser.

IMG_2727

3529 Pounds på Solen som motsvarar ca 1600 kg, lite mycket…

IMG_2726

56 Pounds eller 25 kilo, inte så mycket..

IMG_2728

Ja, detta blir ju så lite att den räknar jag inte ens om. Bara att konstatera att här var det 0.

65 kilo på jorden är nog ganska bra ändå och jag mår förträffligt men upp ska jag inte mer, snarare ner…

Nu ska jag äta frukost, amerikanska pannkakor med hallon och vispgrädde. Ja, ni hör själva…

Ha en fantastisk dag!

6 tankar om “OMG, 65 kilo..

 1. Förstår din viktnoja, kämpar själv med några kilo för mycket, och det känns som det blir svårare och svårare att bli av med, ju äldre man blir 😀 …och själv är jag då född 1965 🙂 Härligt att höra att du är faboulus i alla fall, men det visste jag redan 😀 Kram!

  Gilla

  • Känner igen det där, har väl kunnat känna att efter 35 års ålder gick det utför, innan dess kunde jag äta det mesta utan att det satte sig men sen blev det som det blev. Jag känner mig ganska fab för det är skönt att bli äldre. Jag landar i livet och upptäcker saker om mig själv som är bra och faktiskt värda att ta vara på fast det klart muffinsmagen är inte så roligt. Jag har två månader till innan min 40årsdag. När fyller du år? Det blir ju också jämt i år 🙂 Kram

   Gillad av 1 person

   • Nej, muffinsmagen är inte så rolig, men precis som du skriver är det ändå rätt skönt att bli äldre (så länge man får vara frisk). Det känns som ett annat lugn har infunnit sig i livet, kraven man har på sig själv har liksom minskat, man är klar med ganska mycket, och kan njuta av livet och känna sig nöjd med sig själv på ett annat sätt. Jag fyllde den 17:e januari, så jag har varit 50 i fyra månader nu, tiden bara rusar. Kram 🙂

    Gillad av 1 person

    • Stort GRATTIS i efterskott. Antar att du är stenbock precis som Kajsa. Stenbockar ska visst vara väldigt ordningssamma om man tror på horoskop. Håller med om ovanstående. Kram

     Gilla

     • Tack snälla du! Jag undanbad mig, av olika anledningar, all uppvaktning på min födelsedag, men däremot så gav jag mig själv en resa i 50-årspresent. Jag har rest väldigt lite i mitt liv, mycket på grund av att jag helt enkelt inte har haft råd, men jag har heller inte haft nåt större behov av att resa. Men nu, sen jag började fotografera, så har jag helt plötsligt fått en längtan efter att ge mig ut i världen 😀 Har bokat en resa till Engelska sydkusten med Scandorama nu i sommar, det ska bli såå roligt 😀 Jo, jag är stenbock och jag är väldigt ordningssam, så det stämmer bra 😀 Vilket stjärntecken är du?

      Gillad av 1 person

      • Det låter roligt med resan till England, man får se mycket på en bussresa. Jag och Jesper gjorde en till Kroatien med Ölvemarks när jag var gravid med Kajsa och upplevde fantastisk natur. Jag är kräfta. 😀 Ska bli kul att se dina bilder från resan sen i sommar.

       Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s