Segern är vår…

..eller snarare min mans och K:s. De båda besegrade Central Park och vi lyckades ta oss igenom till östsidan efter vårt besök på American Museum of National History. De var skönt och jag hjälpte faktiskt till genom att fråga bara för att försäkra mig om att vi verkligen var på väg i rätt riktning. Det är en labyrint av vägar där inne och parken är så oändligt stor. På vår väg att korsa parken så besökte vi även Beldevere Castle.

IMG_2764

På väg till Beldevere Castle på bilden ovan ser ni en av utsiktspaviljongerna.IMG_2769Beldevere Castle stod färdigt 1869 på. En av utsikterna därifrån var Turtle Pond som är en konstgjord damm.

IMG_2787

Vi kom som sagt till Guggenheim men på grund av att de höll på att förbereda inför en ny föreställning så var de välkända ramperna avstängda och då valde vi att inte gå in utan enbart göra en kort visit i museiaffären.

Efter Guggenheim så tog vi tunnelbanan ner till Grand Central Station som i alla fall jag har sett i ett antal filmer. Fantastiskt vacker byggnad inuti.

IMG_2790

Grand Central, fick tyvärr inget superbra kort på det men det var helt klart värt ett besök.IMG_2820

Vi åkte ner till nedersta våningen och åt glass samtidigt som vi kunde beundra ovanstående budskap.

För att avrunda dagen så tog vi oss till en stor Apple Store. Häftig byggnad och jag passade på att ladda min telefon samtidigt som tjejerna testade runt lite.

IMG_7378 IMG_7384 IMG_7386

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s