Vilse i Central Park

Kommer ni ihåg hur det förra inlägget slutade? Lite pinsamt men eftersom jag vill komma ihåg allt även de mindre bra sakerna så får ni min historia. Vi gick verkligen vilse i Central Park igår. Det borde väl ändå inte vara möjligt eller?  Efter Shake Schak gick vi upp några kvarter för att gå in på västsidan för att gå bara rakt över till östsidan och vidare till Guggenheim. Borde inte vara mer än en sisådär 2,5 km att gå. Vi kom aldrig dit…. Vi gick och vi gick. När vi äntligen kom ut från parken så var vi övertygade om att att vi var på East side. Det var bara det att på alla skyltar stod det West och inte East. Det tog till och med några minuter för oss att fatta att vi gått totalt fel, så i förnekelse var vi. Vi kom inte bara ut på västsidan igen utan dessutom en si sådär 13 kvarter längre ner på samma sida. Detta irrande tog som ni säkert förstår tog mer än en halvtimme och därav blev det heller inget besök på Guggenheim. Lärdomen av detta är: Släpp aldrig in mig och mitt dåliga lokalsinne, inte ens med en karta för då kan man lätt hamna någonstans där det inte alls var meningen. Men det klart är du sugen på äventyr så kan du alltid ha med mig med karta. Jag vågar nog nästan lova att det blir ett äventyr om än ett långt sådant. Ps: Vi ska på nationalhistoriska idag så vi ska ge det ett nytt försök, att korsa parken alltså 😉 Ds  IMG_2636Min trötta familj 🙂 IMG_2631Utsikt från Oak bridge i Central Park. Kommer ihåg att det fanns en skylt där som det stod på. Själv ville jag ju se Bow Bridge men gör ett nytt försök idag. IMG_2633Underbar kärleksförklaring på en av bänkarna i Central Park.

2 tankar om “Vilse i Central Park

    • Det gick bättre och vi besegrade Central Park fast jag överlät orienteringen till min man och våra barn. 🙂 Inlägg om det kommer senare får ju dela upp det lite. Vill så gärna dela med mig av upplevelserna här borta och ha det själv. Blir nästan som en dagbok. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s