Ville bara säga…

IMG_2297

att det är mycket just nu därav den ringa aktiviteten när det gäller bloggskrivandet. Veckan däremot har varit fullsmockad och när jag tänker efter vad jag gjort så är det mycket men ändå inte.

Tisdagkvällen gick åt till att träffa föräldrar till barn från K:s klass och planera inför kommande Skåneresa som sker i slutet av maj månad. Skönt att vi äntligen satt planeringen och bokat det som bokas ska. Kommer att bli så roligt. Totalt blir vi 12 barn och 8 vuxna. Det kommer att bli ett varierat och spännande program. Mer om det när det inträffar, bland annat ska vi till Kullen och där har jag aldrig varit. Jag ser dock framemot det då jag älskar naturupplevelser och Skåne har verkligen en väldigt varierad och blandad natur.

Onsdagen känns som en enda dimma, jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde hur mycket jag än tänker efter. Lite skrämmande, men tvättat måste jag ha gjort. Känns som om tvättmaskinen gått varmare än vanligt inför den kommande resan och strykjärnet har gått ännu varmare… 😉 Nej, jag brukar inte stryka så mycket annars men av någon anledning så stryker jag alltid allt innan vi ska ut och resa. Blir liksom mindre i resväskan och så ser det väldigt prydligt ut.

Torsdagen passade jag på att träffa C då det var ett tag sedan sist och vi hann avhandla en hel del. Bland annat bestämde vi oss för att fira midsommar tillsammans. Ska bli så roligt, midsommar är en av mina favorithögtider fast av någon anledning känns det som om det alltid regnar på midsommar. Slår nästan aldrig fel.

Något som heller aldrig slår fel är när samfälligheten har städdag, då är det nästan alltid sol. Inte för att det roligt att städa men de två dagarna hade gärna fått byta plats rent vädermässigt och städdagen missar jag oftast ändå eftersom både min mamma och bror fyller år i april och ofta sammanfaller firandet av dem med precis städdagen. Fast det vet ju ingen annan så lite som en smitare känner jag mig allt,för att i nästa stund tänka att jag engagerar mig ändå i så mycket annat så det är helt ok.

Idag är det dan före dan och när jag väl befinner mig där i New York så kommer jag förmodligen att känna mig helt som vanligt fast bara bland väldigt mycket folk. Däremot när jag höjer blicken uppåt så kommer det att vara en helt surrealistisk känsla och den känslan sänder lyckokänslor genom min kropp bara jag tänker på det.

Ha en riktigt underbar helg och ta vara på den!

9 tankar om “Ville bara säga…

  1. Dina nya inlägg brukar synas när jag loggar in på WordPress.com, men av någon anledning så har dom senaste inläggen inte gjort det. Började sakna dig och dina intressanta inlägg, och därför klickade jag in mig direkt på din sida istället. Då upptäckte jag att jag missat flera av dina inlägg, nu har jag läst ikapp igen 😀 Önskar dig en underbar resa!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s